Se videoen til Benny Jamz’ nye ‘Flytilstand’ – debutalbummet ‘1010’ har fået udgivelsesdato

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det føles som om, at alle rappere i Danmark har udgivet album i 2019. Selv folk som Gilli, Branco og Stepz, der aldrig havde gjort det før, gav os udgivelser i fuld længde. De tre rappere udgør også tre fjerdedele af gruppen Molo, og nu er det omsider blevet den fjerde og sidste Molo-rappers tur til at udgive et album.

Benny Jamz har netop udgivet den exceptionelt afslappede sang ‘Flytilstand’ og samtidig meldt ud på Instagram, at hans debutalbum ‘1010’ udkommer den 1. januar.

Dét album har længe været en af de mest imødesete udgivelser i dansk hiphop. Benny Jamz har nemlig længe præget genren i kulisserne, både som producer og som del af grupper som Molo og B.O.C. Den seneste tid er han trådt mere frem som soloartist og har blandt andet udgivet singlerne ‘Balou’ og ‘Savannah’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af