Sleiman vinder sagsanlæg mod 6ix9ine – skal have 650.000 kroner igen

Sleiman vinder sagsanlæg mod 6ix9ine – skal have 650.000 kroner igen
6ix9ine og Sleiman.

Opdateret kl. 16.07 med udtalelse fra Sleiman.

Der er sket meget siden det i april kom frem, at Sleiman sagsøgte 6ix9ine for at tilbageholde de vers, han bidrog med på Sleimans nummer ‘R.E.D’ – og som han havde modtaget den klækkelig sum af 650.000 kroner kontant for. Først fik Sleiman en undskyldning fra 6ix9ine og siden udkom nummeret, omend i en noget skrattende Youtube-version, der siden er blevet fjernet.

Men nu har den danske rapper – der fortalte hele historien om sit 6ix9ine-samarbejde i Soundvenues hiphop-podcast Standard – altså vundet sit sagsanlæg mod 6ix9ine. Det skriver AllHiphop og Sleiman bekræfter nyheden til Soundvenue:

»Jeg håber, at jeg snart kan lukke det kapitel i mit liv«, siger Sleiman og fortæller desuden, at ‘R.E.D’ umiddelbart ikke kommer ud igen.

Sleiman har vundet søgsmålet ud fra en såkaldt »default judgement«, idet 6ix9ine aldrig besvarede anklagen eller mødte op for at vidne i retten. Han var i stedet travlt beskæftiget med at vidne mod sin forhenværende bande, Nine Trey Gangster Bloods, og dermed undgå en større dom for de ni anklager om blandt andet gangstervirksomhed og våbenbesiddelse, som han erklærede sig skyldig i tidligere på året.

Oprindeligt sagsøgte Sleiman både 6ix9ine og hans pladeselskab 10K Projects, der tilbageholdte 6ix9ines vers, da de ejede rettighederne til al 6ix9ines musik. Siden har Sleiman fjernet 10K Projects fra søgsmålet, så det altså tilfalder 6ix9ine alene at tilbagebetale de 650.000 kroner.

Sagen forventes at være afsluttet senest 13. februar 2020.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af