Danske Dopha lyder som et »fornærmet lille barn« på ny single – hør ’Happy For Me’

Danske Dopha lyder som et »fornærmet lille barn« på ny single – hør ’Happy For Me’
Dopha. (Foto: Thomas Howalt Andersen)

’Happy For Me’ er et skridt i en anden retning end den, Dophas debutsingle ’September Till June’ udstak. Den unge danske sanger har taget rejsen fra hjemstavnen Romalt til København, og ‘Happy For Me’ bærer også præg af et andet udtryk end debutens drømmende provinspop. Dagens single er mere energisk og drilsk, og den viser, at Dopha har flere strenge at spille på. Sangen er blevet til i samarbejde med Fallulah, der også synger kor.

Og så er der det med det fornærmede barn…

»Teksten er skrevet i en mistroisk, fornærmet tone og med dramatiske bemærkninger som »All my friends they don’t like me«, der giver en overordnet ironisk distance, der i samarbjede med produktionen næsten leder tankerne over på et fornærmet lille barn«, udtaler Dopha selv i en pressemeddelelse.

Uanset om hendes debutalbum kommer til at blive drillende eller roligt, glæder vi os til at høre det. Dopha kan opleves live på Ideal Bar den 6. februar.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af