Frembrusende Joyce taler med ‘Djævlen’ på eksplosiv andensingle

Frembrusende Joyce taler med ‘Djævlen’ på eksplosiv andensingle
Joyce. (Foto: Zuhal Kocan)

»’Djævlen’ er en realisering af, at det onde i én selv har vundet«, fortæller Joyce om deres nye single, der er noget lidt andet end det danske bands debutsingle ‘Tomme ord’, som vi kårede til en af de bedste danske sange i 2019.

Hvor ‘Tomme ord’ var en hektisk og punket omgang poprock, er ‘Djævlen’ mere dvælende og eksplosiv. Næsten som om, at der er lidt elementer at hardcore, når frontmand Sebastian Wegener for alvor folder vildskaben ud.

»Den udforsker dualiteten af det stille og følsomme over for det eksplosive og voldsomme – både lyrisk og musikalsk. Man kan kalde det en slags fornægtelse af, hvad der foregår oppe i ens hoved – vi tror i hvert fald ikke på hverken engle eller dæmoner«, lyder det fra bandet i en pressemeddelelse.

Joyce har samtidig med singlen annonceret en række koncerter, og ud over Vegas Udvalgte kan de opleves live rundt i landet til marts.

Vi kårede i slutningen af 2019 Joyce til Soundvenue Springer, og bandet er også annonceret til årets Roskilde Festival.

Joyce – koncerter 2020:
24/1 – Vegas Udvalgte. København
05/3 – Tape, Aarhus
07/3 – Loppen, København
13/3 – Kulturmaskinen
, Odense
14/3 – Tapperiet, Køge

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af