Hans Philip tager os gennem sine op- og nedture i ny podcastserie

Hans Philip tager os gennem sine op- og nedture i ny podcastserie
Hans Philip på Roskilde Festival i 2019. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

I ti år har Hans Philip været en af de væsentligste skikkelser på den danske musikscene. Lige fra sin første sang som Skørmand, over Ukendt Kunstner og frem til solokarrieren, har han været med til at forny og udvikle den danske musikscene.

I den nye P3-podcast ‘Hvem er…?’ fortæller Hans Philip hele sin historie til vært Pelle Peter Jencel over tre afsnit – med lidt hjælp fra Jens Ole McCoy. Den nystartede podcastserie kommer til at fortælle hele historien om nogle af de største navne i dansk musik, og med Hans Philip som første artist i studiet lover det bestemt godt.

I afsnittet tager Hans Philip os med tilbage til sine mørkeste tider, hvor han røg massevis af joints, mens han spillede playstation i underbukser, til højdepunkter som sin koncert på Blegdamsvej under Distortion, hvor han spillede foran 30.000 mennesker.

Sidste år udgav Hans Philip sit første soloalbum ‘Forevigt’, som vi kårede til et af årets bedste danske album. Efter en lang festivalsommer, håber vi på, at han udgiver sit andet album i år. Han har selv sagt, at der er ny musik på trapperne.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af