Se Stormzys gåsehudsfremkaldende optræden hos Jimmy Fallon

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der var allerede god grund til at glæde sig til Stormzy i Royal Arena den 21. februar. Rapperen har ry for at være et exceptionelt stærkt livenavn, der både kan skabe stille øjeblikke og stormende (no pun intended) moshpits. Og så har han selvfølgelig netop sluppet albummet ‘Heavy Is the Head’, der har cementeret hans status som den største britiske rapper lige nu.

Men hvis man skal dømme efter Stormzys mandagsoptræden i Jimmy Fallons talkshow – forunderligt nok han første tv-optræden i USA – har briten taget sine vokalevner til et nyt niveau. Stormzy klarer nemlig ikke kun rap-versene med overlegen selvsikkerhed, men mestrer også de lyse, næsten Sampha-agtige vokalpassager på fantastisk vis.

På den måde afspejler optrædenen Stormzys kunsteriske udvikling. Han er nemlig ikke længere kun en ekstremt stærk rapper, men en flersidig artist, der er ligeså fascinerende, når han viser sig fra sin sårbare side, som når han laver lyriske magtdemonstrationer.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af