YG arresteret for røveri – hans advokat antyder et komplot

YG arresteret for røveri – hans advokat antyder et komplot
YG.

Kun to dage inden YG skulle hylde afdøde Nipsey Hussle ved Grammy-uddelingen søndag, er rapperen blevet arresteret i forbindelse med et røveri.

Ifølge TMZ blev YG anholdt ved sit hjem i Los Angeles tidligt fredag morgen, og hans kaution er siden blevet sat til 250.000 dollars. Der er endnu ikke nærmere detaljer omkring det påståede røveri, men TMZ skriver, at YGs bil tidligere har været involveret i en biljagt i juli sidste år, der resulterede i at en forbipasserende cyklist blev skudt. Rapperen har selv udtalt, at han var fuldkommen uvidende, om hvad hans bil blev brugt til dengang. Det står endnu ikke fast, om der er en sammenhæng mellem de to sager.

YGs advokat, Joe Tacopina, udtaler over for TMZ, at han ser anholdelsen som værende yderst suspekt: »Det her er blevet endnu mere skandaløst […]. Normalt i det amerikanske retssystem forholder det sig sådan, at man først bliver arresteret, når en efterforskning er afsluttet. Motiverne synes ganske klare«, siger han og uddyber:

»Denne anholdelse kommer fuldkommen bag på YG, fordi der ikke er nogen sandhed i anklagerne. YG har ingen idé om, hvad efterforskerne taler om, og vi har ikke fået nogle detaljer. Vi lærer om sagen gennem medierne«.

Tacopina antyder desuden, at der skulle være tale om komplot for at forhindre YG i at spille ved Grammy-uddelingen: »YG skal optræde ved Grammy-uddelingen søndag, hvor han vil hylde Nipsey Hussle […], så timingen er suspekt for at sige det mildt«.

Blandt andre The Game har også luftet sine mistanker om en sammensværgelse på Twitter, hvor han kalder Los Angeles’ politistyrke for »den største bande i byen«.

YG skulle have optrådt med sin Nispey Hussle-hyldest sammen med blandt andre Meek Mill, Roddy Ricch, John Legend, DJ Khaled og Kirk Franklin.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af