Bad Bunny gør, hvad der passer ham, og udgiver nyt album i morgen – 19 hits og et »tak«

Bad Bunny gør, hvad der passer ham, og udgiver nyt album i morgen – 19 hits og et »tak«
Bad Bunny. (Foto: Phillip Faraone/Getty Images)

Når man er en af verdens største musikstjerner, kan man tillade sig lidt af hvert – det lever latintrap-fænomenet Bad Bunny i hvert fald efter. I går var puertoricaneren forbi Jimmy Fallons talkshow, hvor han afslørede, at han simpelthen udgiver et nyt album i morgen lørdag (29. februar).

Albummet kommer til at hedde ‘YHLQMDLG’, der står for Yo Hago Lo Que Me Da La Gana – hvilket altså betyder, at han gør, hvad der passer ham. Udgivelsen er Bad Bunnys andet soloalbum og følger op på den anmelderroste debut ‘X 100pre‘ fra slutningen af 2018.

Albummet kommer til at indeholde 20 tracks, og Bad Bunny forklarede ydmygt, at det drejer sig om 19 hits og så én sang, hvor han siger tak. Rapperen spillede desuden førstesinglen ‘Ignorantes’ sammen med Sech, der gæster nummeret.

Under sin optræden var Bad Bunny iført en t-shirt med teksten (oversat fra spansk): »De dræbte Alexa, ikke en mand i en nederdel«. Udmeldingen refererer til den transkønnede Alexa Negrón Luciano, der for nyligt blev myrdet i Puerto Rico, hvilket har ført til en lang række protester i landet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af