Justin Bieber rangerer Haileys venner for ikke at spise tyrepenis

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

James Cordens ‘Spill Your Guts or Fill Your Guts’-segment har eksisteret en god rum tid, men jeg synes alligevel, det er sjældent, at der bliver spist så mange klamme madvarer som i den nye omgang gastro-tortur med Justin Bieber som gæst.

Reglerne i spillet er som altid, at deltagerne skal svare på et pikant spørgsmål – hvis de nægter, skal de spise en ulækker madvare.

James Corden mæsker sig således i fuglespyt for ikke at udpege enten Bieber eller Harry Styles som den mest talentfulde, mens Bieber drikker en reje/chili-smoothie for at undgå at nævne landet med de værste fans. Corden bider også igennem på en kotunge, da han nægter at rangere sine talkshow-kolleger.

Men… Når tyrepenissen kommer i spil, rangerer popstjernen – til Cordens store overraskelse – tre af konen Hailey Biebers veninder fra favorit til mindst favorit. Kendall Jenner slår både Gigi Hadid og Cara Delevingne. Efter sigende fordi Justin bare kender Kendall bedre.

Til slut ryger Bieber dog i en myreyoghurt med skorpion. For han vil altså ikke barbere sit overskæg af.

Hele ugen har været spækket med Justin Bieber-indhold hos James Corden for at promovere sangerens nye album ‘Changes’ – forleden var de for eksempel på deres tredje rundtur med Carpool Karaoke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af