Premiere: Young Juu fra Iswaal starter solokarriere med den dansevenlige ‘Kender ham godt’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Aarhus-crewet Iswaal er kendt for, at deres sange florerer som Youtube-leaks og snippets på sociale medier, før de bliver udgivet officielt – hvis de da overhovedet bliver det. Sådan har det også været med ‘Kender ham godt’, den første solosingle fra Young Juu, der er en af gruppens mest karismatiske stemmer.

‘Kender ham godt’ har flydt rundt på Youtube i en ufærdig version, og senest har sangen – og den særlige dans, der følger med – haft succes på TikTok, hvor næsten tusind brugere har lavet videoer med den. Vel at mærke uden, at singlen har været udgivet officielt.

Det er ‘Kender ham godt’ dog endelig blevet i dag, og vi har her premiere på musikvideoen, hvor Young Juu og de andre Iswaal-medlemmer danser gennem kvarteret. Dansens karakteristiske skulderbevægelse afspejler perfekt sangens centrale punkt, nemlig en tung »mm-mm«-lyd i omkvædet, der nærmest lyder som et dancehall-ad-lib.

Selv uden viral succes og sin egen dans er det dog tydeligt, at ‘Kender ham godt’ er et hit, og omkvædet har en gyngende, rytmisk kvalitet, der er meget svær at komme uden om.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af