Princess Nokia udgiver to vidt forskellige nye album i morgen – hør de to første tracks

Princess Nokia udgiver to vidt forskellige nye album i morgen – hør de to første tracks
Pressebillede (fra Princess Nokias Instagram)

Princess Nokia er tilbage med ikke blot ét, men to hele album, der udkommer allerede i morgen under titlerne ’Everything is Beautiful’ og ’Everything Sucks’.

’Everything is Beautiful’ beskrives i en pressemeddelelse som en repræsentation af Princess Nokias følsomme, feminine side, mens ’Everything Sucks’ betegnes som en nådesløs, pågående samling tracks. Førstnævnte blev optaget over to år i New York, Puerto Rico og Los Angeles, mens sidstnævnte blev til over blot en uge i New York.

I forbindelse med annonceringen har newyorker-prinsessen delt et nummer fra hvert projekt samt et par skolefotos-lignende billeder, der med et skævt tvist indkapsler stemningen fra hvert projekt. Fra ’Everything is Beautiful’ får vi den boblende funky og melodisk opløftende (a la en bekymringsfri Chance the Rapper-jam) morgenmads-besyngelse ’Green Eggs & Ham’, mens ’Everything is Sucks’ har affødt det minimalistiske, dystre raptrack ’Practice’.

De to nye Dr. Jekyll/Mr. Hyde-album bliver Nokias første siden hendes emorap-projekt ‘A Girl Cried Red’ fra 2018. Siden da har hun leveret de stærke singler ‘Sugar Honey Iced Tea (S.H.I.T.)’ og ‘Balenciaga’, men hvorvidt disse hører hjemme på de nye album, vides endnu ikke. Den skarpe attitude fra sidstnævnte kunne måske godt være en ‘Sucks’-kandidat?

Princess Nokia kan opleves i Amager Bio den 9. marts.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af