Årets Spot Festival er aflyst

Årets Spot Festival er aflyst
Bette på Spot Festival, 2019. (Foto: Toke Hage/Soundvenue)

Årets udgave af Spot Festival er blevet aflyst grundet coronavirusset, meddeler arrangørerne i en pressemeddelelse. Festivalen i Aarhus skulle have foregået 30. april-3. maj.

»Corona-krisen mærkes hårdt overalt i arrangørmiljøet i Danmark, og med den uvished, der er, om hvorvidt man overhovedet kan og må – eller bør – lave arrangementer af Spots størrelse i vores afviklingsperiode, finder Spot Festivalens ledelse og bestyrelse det urealistisk at gennemføre den ambitiøse festival«, lyder det i en pressemeddelelse.

Spot Festival vil i løbet af sommeren og efteråret arbejde mod at at sætte en række koncerter og brancheaktiviteter op. Billetter til årets festival refunderes, men kan også ombyttes til en billet til Spot Festival 2021.

Spot Festivals program er kendt for at fokusere på nye danske navne – krydret med respekterede artister og fremadstormende kunstnere fra de nordiske lande. Festivalen foregår på en række spillesteder og venues rundt omkring i Aarhus, og på årets program var blandt andet navne som Bathsheba, Fraads, Ganger, Ida Laurberg og Joyce.

Aflysningen kommer i kølvandet på en lang række af slagsen. Danske koncerter med James Blake og Nick Cave er aflyst eller udskudt, og årets Distortion er rykket fra juni til august.

Den store engelske festival Glastonbury, der foregår i slutnigen af juni, aflyste tidligere på ugen årets arrangement. Roskilde Festival – der ligger en uge senere end Glastonburys oprindelige datoer – har meddelt, at den britiske aflysning ikke påvirker festivalen på Dyrskuepladsen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af