Dua Lipa aflyser sin koncert København

Dua Lipa aflyser sin koncert København
Dua Lipa.

Coronakrisen har hvirvlet godt rundt i musikscenen. Verden over bliver koncerter samt albumudgivelser aflyst eller rykket, og i Danmark har regeringen netop forlænget forbuddet om at mødes mere end ti mennesker frem til den 13. april.

En af dem, der er blevet ramt af krisen, er Dua Lipa, der netop har aflyst sin koncert i Royal Arena, der skulle have fundet sted 10. maj. Alle billetter bliver refunderet, melder koncertarrangøren Live Nation ud via Facebook.

Der er dog et lys i mørket for Dua Lipa-fans. Sangeren har nemlig også annonceret, at hendes nye album ‘Future Nostalgia’ kommer tidligere end forventet og nu er sat til at lande 27. marts – altså om kun tre dage.

Det går ellers mod en trend, hvor folk som Haim, Sam Smith og Alicia Keys udskyder nye udgivelser.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af