Emil Kruse udgiver singlen ‘La det gå’ – og annoncerer nyt todelt album

Emil Kruse udgiver singlen ‘La det gå’ – og annoncerer nyt todelt album
Emil Kruse.

Der har været stille omkring Emil Kruse, siden han for et år siden overraskede med den elektroniske ‘Air Tonight’, der blev gæstet af Benjamin Hav. Men nu er den danske rapper klar med den nye single ‘La det gå’.

Sangen nikker lidt mere tilbage til den dvælende, poetiske Emil Kruse, vi mødte på udgivelserne ‘Slumromantiker’ og ‘I dine blå’. »Har det fint, har det godt, har det ‘går nok’«, messer Emil Kruse et sted, både hypotiserende og en smule distanceret.

Via en pressetekst fortæller Emil Kruse, at sangen handler om »fælles oplevelser i byen«, hvor »alt er med et glimt i øjet og et kækt smil«, og dén lidt henkastede energi er også klart indkapslet i sangen.

Nummeret er desuden del af et album med titlen ‘Side A’, der udkommer 3. april og er første del af et samlet værk (som titlen antyder).

»Albummet opsummerer alle følelser. Det sårbare, sjove, følsomme, festlige og eftertænksomme«, lyder det fra Emil Kruse via presseteksten.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af