Megan Thee Stallion anklager sit pladeselskab for at snyde, true og blokere for ny musik

Megan Thee Stallion anklager sit pladeselskab for at snyde, true og blokere for ny musik
Megan Thee Stallion.

Megan Thee Stallion var en af sidste års helt store succeshistorier. Houston-rapperen med de benhårde flows og den skudsikre attitude tog hiphopscenen med storm og udgav blandt andet albummet ‘Fever’, mens hun også var årsagen til, at alle omtalte sidste års varme måneder som ‘Hot Girl Summer’.

Nu har Megan Pete, som hun rigtigt hedder, dog ramt noget af et bump på vejen til stjernerne. Rapperen hævder nemlig, at pladeselskabet 1501, hvor hun er under kontrakt, både udnytter hende finansielt, stopper hende fra at udgive musik og endda sender hende trusler.

Derfor sagsøger Megan Thee Stallion nu 1501, og en midlertidig dom har allerede fastlagt, at pladeselskabet ikke må blokere for flere af rapperens udgivelser. Den her midlertidige dom skulle også forbyde pladeselskabet at true Megan Thee Stallion på sociale medier. Det rapporterer flere medier, blandt andet TMZ og Pitchfork.

Ifølge sagsanlægget har kunstneren bag hits som ‘Cash Shit’ og ‘Hot Girl Summer’ kun modtaget 15.000 dollars ud af en samlet indtjening på over syv millioner dollars. Derudover skulle pladeselskabet efter sigende også tage en stor bid af Megan Thee Stallions turnéindtjening, sponsoraftaler og merch-salg.

1501 nægter dog at have udnyttet den unge rapper. Pladeselskabet hævder at have givet Megan en solid kontrakt samt at have udbetalt meget mere end de 15.000 dollars, der er nævnt i sagsanlægget.

I det hele taget er sagen en smule svær at finde rundt i, men der kunne være nogle tegn på, at der muligvis er tale om en uheldig situation, hvor en ung artist skriver under på en ufordelagtig kontrakt.

Megan Thee Stallion skriver således selv på Twiter, at hun ikke forstod betydningen af kontrakten, da hun skrev under.

Uanset hvad: Forhåbentlig betyder den nylige dom, at Megan Thee Stallion i det mindste får lov til at udgive musik, nu hvor hun er i topform, og hvor hendes karriere ser ud til at stå foran det helt store gennembrud.

På Twitter lover rapperen i hvert fald, at der er ny musik på vej.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af