Future fastslår: »Ikke hans intention« at inspirere Juice WRLD til at tage stoffer

Future fastslår: »Ikke hans intention« at inspirere Juice WRLD til at tage stoffer
Future i Genius-interviewet.

I et nyt interview med magasinet XXL taler Future for første gang om kollegaen Juice WRLD’s død til en overdosis sidste år.

Juice WRLD har i flere interviews sagt, at det var Future, der inspirerede ham til at begynde at tage de stoffer, der i sidste ende kostede ham livet: »Det var det første, jeg fortalte (Future, red.). Han var sådan: ‘Wow’. Han undskyldte nærmest«, har Juice WRLD blandt andet sagt i et interview med Vulture omkring hans introduktion til hostesaftdrikken lean, som Future har besynget adskillige gange.

Nu slår Future fast, at det aldrig var hans intention at inspirere nogen til at tage stoffer: »Der har været så mange mennesker, der har talt om stoffer foran mig – fra rockstjerner til popstjerner til folk, der kender til kunstnere, som er på rehab eller har haft en overdosis. Der er så mange andre mennesker, der har været en del af den verden før mig«, siger Future indledningsvist til XXL.

»Jeg har nok kastet mere lys over problematikken og bragt den mere frem i folks opmærksomhed på grund af min karisma, men at jeg har haft en indflydelse på det… det føler jeg ikke har været min intention. Min intention var at være mig selv. Jeg ønsker ikke for nogen, at de skal gøre skade på sig selv eller forårsage deres egen død. Juice WRLD er et omtåleligt emne for mig. Jeg er knust over hele situationen. Mit hjerte går ud til hans familie«, afslutter Future.

Juice WRLD døde af en utilsigtet overdosis i december 2019 i en alder af blot 21 år. Det skete under en politiransagning af hans fly i Chicago Lufthavn, hvor man fandt hostesaft, 32 kilo marihuana og adskillige våben.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af