Hør Jamie xx’s første solonummer siden 2015

Hør Jamie xx’s første solonummer siden 2015
Jamie xx.

Det er efterhånden fem år siden, Jamie xx udgav sit helt igennem fantastiske soloalbum ‘In Colour’. Siden da har den stået på The xx, remixes, koncerter og dj-gigs, men den britiske producer har faktisk ikke udgivet et solonummer siden albummet fra maj 2015. Før nu.

Onsdag aften slap Jamie xx nemlig sin nye single ‘Idontknow’ løs, som på det seneste er blevet teaset under hans liveshows. Og ja, det er da også på klubben, at ‘Idontknow’ hører hjemme.

Her er der skruet op for tempoet og de heftige trommemaskiner, mens den melodiske sensibilitet, man husker fra et nummer som ‘Loud Places’ med The xx-kumpanen Romy, er trådt i baggrunden.

Jamie xx var i sidste uge aktuel som gæst på mixtapet ‘Gang’ af rapperen Headie One og produceren Fred again.., hvor han var med på nummeret ‘Smoke’.

Tiden vil vise, om der er mere solomateriale på vej, eller om Jamie hovedsageligt har hænderne nede i et nyt The xx-album.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af