Hør Kidds første vers siden 2017 – som feature hos Emil Kruse

Hør Kidds første vers siden 2017 – som feature hos Emil Kruse
Kidd. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

I sidste uge fulgte Emil Kruse op på sidste års elektroniske storsucces ‘Air Tonight’ med ‘La det gå’; et track i den mere afdæmpede ende, ikke ulig store dele af rapperens tidligere diskografi. Men nu er Kruse klar til endnu en fest på sangen ‘Stjerner’, der oven i købet gæstes af Kidd.

Dén gæstefeature er lidt af et scoop, for det her vers er altså Kidds første musik siden 2017, hvor han udgav sangene ‘Bedre’ og ‘Kælker’. På ‘Stjerner’ er Kidd i sit stiveste puds og strør om sig med linjer, der både siger »buon giorno«, handler om at »gøre sin ting« og refererer klassikeren ‘Uhh det er så svært at være så god’.

‘Stjerner’ er at finde på Emil Kruses nye minialbum ‘Side A’, der er ude i dag og også gæstes af Benjamin Hav og Tobias Rahim. Albummet er første del af det samlede værk ‘December’, der udkommer senere i 2020.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af