NorthSide og Tinderbox melder ikke aflyst lige med det samme

NorthSide og Tinderbox melder ikke aflyst lige med det samme
Publikum til Diplo på NorthSide 2018. (Foto: Sophus Wolf/Soundvenue)

Opdatering 7. april kl. 12.04: NorthSide og Tinderbox er nu officielt aflyst.

På et pressemøde har Mette Frederiksen her til aften forlænget regeringens forbud af større forsamlinger til og med august – det går blandt andet ud over den danske festivalsommer, og Roskilde Festival og Musik i Lejet har allerede meldt officielt ud, at årets arrangementer er aflyst.

Nu har NorthSide og Tinderbox også kommenteret situationen, og ingen af de to parter melder sort på hvidt, at der ikke bliver nogen festival i år.

»På baggrund af forlængelsen af forsamlingsforbudet arbejder vi lige nu på højtryk på at få overblik over situationen og konsekvenserne for NorthSide 2020«, lyder det på NorthSides Facebook, og beskeden er den samme hos Tinderbox. NorthSide og Tinderbox er begge ejet af Down the Drain Group.

Det er naturligvis udelukket, at NorthSide og Tinderbox bliver afholdt på deres oprindelige datoer henholdsvis 4.-6. juni og 25.-27. juni, men at rykke festivalerne til efter forsamlingsforbudets nuværende ophørelse 31. august er jo rent hypotetisk en mulighed. Den store festival Coachella i USA er for eksempel rykket fra sine oprindelige datoer i april til oktober.

»Vi holder jer opdateret og deler nyt, så snart vi kan. When we know, you’ll know«, lyder det på NorthSides Facebook.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af