Premiere: Suspekt og Tobias Rahim beskriver deres oplevelse af corona på nyt remix af ‘Dø i Norden’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Coronakrisen har givet os et væld af Instagramkoncerter og en overflod af coversange, men der har ikke været mange nye numre, der decideret tackler problematikken. Sådan et får vi dog nu via Tobias Rahim og Suspekts remix af sangen ‘Dø i Norden’, der oprindelig var at finde på sidstnævntes seneste album ‘Sindssyge ting’.

Nummeret har fået et tropisk twist i form af et dansevenligt trommespor, men ‘Dø i Norden’ er mere en refleksion over den nuværende tilstand end en sommersang. Tobias Rahim rapper eksempelvis om, at hans mor har fået corona i sit stærke åbningsvers, mens Orgi-E opfordrer os alle til at være mindre materialistiske og mere menneskelige.

»Det hele startede med en absolut Covid-19 nedtur«, fortæller Tobias Rahim, der sammen med Lui Visbo også står bag den nye musikvideo, via en pressemeddelelse. »Jeg skulle akut hjem fra Colombia, hvor jeg skulle have filmet indhold til min ep. I stedet finder jeg mig selv fanget i min lejlighed i Nordvest med det eneste at se frem til værende 14 dages karantæne«.

Dén karantæne blev så brugt på et remix af Suspekt-sangen, for Albertslund-trioen havde netop udgivet alle sangene fra ‘Sindssyge ting’ i instrumentalversioner. I den forbindelse opfordrede gruppen til, at man kunne lave sine egne versioner af sangene, hvilket Tobias Rahim jo så gjorde – hvilket nu altså er resulteret i en officiel udgivelse.

PS: Tobias Rahims mor er også blevet rask igen. Heldigvis.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af