Har en meme-profil på Instagram fået Suspekt til at udgive ‘Sindssyge ting’ som instrumental-album?

Har en meme-profil på Instagram fået Suspekt til at udgive ‘Sindssyge ting’ som instrumental-album?
Suspekt. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Det er ingen hemmelighed, at Rune Rask og hans produktionspartner Jonas Vestergaard er exceptionelt dygtige beatmagere. Selv Kendrick Lamar ved det – han brugte i hvert fald et Suspekt-beat på ‘The Art of Peer Pressure’ fra ‘Good Kid, m.A.A.d City’-albummet.

De to producere beviste endnu engang deres klasse på dette års Suspekt-album ‘Sindssyge ting’, der havde et virkelig varieret og samtidig hårdtslående lydbillede. Og nu kan du høre produktionerne som alenestående værker. Suspekt har nemlig udgivet instrumental-versionen af ‘Sindssyge ting’ på streamingtjenesterne – indtil nu har den kun været tilgængelig ved køb af cd eller vinyl.

Orgi-E har desuden udfordret Suspekt-fans til en lille challenge. »Rap eller syng over lortet«, skriver han via Instagram. »Der er alligevel ikke andet at lave i de her karantæne tider. Jeg smider dem videre i min story, hvis I sender!«

Udgivelsen er altså godt nyt til alle dem, der gerne vil få deres karantæne-rapper på. Men måske skyldes udgivelsen faktisk et meme fra Instagram-profilen danskmusikmemes. Profilen postede nemlig et meme i februar, der jokede med folk, der gerne bare vil høre Rune Rasks beats uden rap.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rune Rask kommenterede selv på meme-billedet, at man kunne høre produktionerne separat på cd’en eller vinylen. Men at han ville spørge pladeselskabet Universal, om instrumentalerne ikke også kunne komme på streamingtjenesterne. Og nu er de altså landet – måske takket være danskmusikmemes’ indledende indsats?

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af