Smukfest kommenterer forsamlingsforbud: »Det er forståeligt, at mange sidder med spørgsmål lige nu«

Smukfest kommenterer forsamlingsforbud: »Det er forståeligt, at mange sidder med spørgsmål lige nu«
Smukfest. (Foto: Smukfest/Allan Henriksen)

På et pressemøde har Mette Frederiksen her til aften forlænget regeringens forbud af større forsamlinger til og med august – det går blandt andet ud over den danske festivalsommer, og Roskilde Festival og Musik i Lejet har allerede meldt officielt ud, at årets arrangementer er aflyst.

Nu har Smukfest, der skulle have fundet sted 2.-9. august, kommenteret forsamlingsforbudet, og de bekræfter naturligvis, at årets festival ikke kommer til at finde sted – i hvert fald ikke i august.

»Der bliver ingen festival i bøgeskoven i august – Smukfest retter sig selvfølgelig efter myndighedernes forbud«, lyder det i en besked på festivalenes website.

»Præcis hvad og hvordan vi gør herfra og i en så alvorlig situation, skal vi bruge de næste dage på at finde ud af – og så melder vi mere detaljeret ud, så snart vi er lidt længere i processen«, lyder det efterfølgende: »Det er forståeligt, at mange sidder med spørgsmål lige nu – til billetter, kontrakter, aftaler og så uendeligt meget andet – men vi kan ikke svare her og nu. Vi vender tilbage til lige netop dig, så snart vi kan«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af