Jay-Z deler sine yndlingssange fra 2020 – med Drake, Future, Fiona Apple og mange flere

Jay-Z deler sine yndlingssange fra 2020 – med Drake, Future, Fiona Apple og mange flere
Jay-Z. (Foto: Frederick M. Brown/Getty Images)

Jay-Z er jo ejer af den ikke entydigt succesfulde streamingplatform Tidal, og her ynder han en gang i mellem at udgive playlister med sine favorittracks. Således også nu, hvor han netop har delt et udvalg af sine yndlingssange fra 2020 indtil videre.

Den 20 sange dybe spilleliste byder frem for alt på meget ny hiphop. Både fra etablerede navne som Drake og Future, men også fra nye talenter som Polo G og Lil Baby. Derudover er der også musik, som Jay-Z selv har en forbindelse til: Som sange fra dette års Jay Electronica-album, som Jay-Z har været med til at udgive, og det slagkraftige Megan Thee Stallion-remix med Beyoncé.

Der er dog ikke kun hiphop på listen. Der er også plads til sensuel r’n’b fra The-Dream samt – lidt overraskende – et nummer fra Fiona Apples anmelderhyldede ‘Fetch the Bolt Cutters’.

Se hele listen hos Tidal HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af