Premiere: Goss er en ‘Country Boy’ fanget i storbyen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Goss er inde i en virkelig god stime. Han lavede en af sidste års bedste danske sange med ‘Blood’, fulgte op med Selma Judith-samarbejdet ‘Fighting for the Gospel’, og nu er Mads Damsgaard Kristiansen så tilbage med den trejde single i solokarrierens nye kapitel.

‘Country Boy’ handler om at vokse op på landet, men blive voksen i storbyen. Følelsen af have svært ved at slippe storbylivet, selv om man længes efter landet.

»Country boy, lost in the city / might be wrong, but I don’t think I’m where I belong«, synger Goss i omkvædet, mens han i videoen bogstavelig talt er klistret fast til byens beton.

Singlen blev skrevet sidste sommer, hvor Goss og ven/sangskriver Mads Koch var blevet trætte af at sidde inden for i studiets omklamrende varme og i stedet fik en rutine med at køre ud i skoven med et par guitarer for at skrive sange der.

‘Country Boy’ er ikke en countrysang, langt fra. Men Goss’ univers er blevet befolket af en varm akustisk guitar, der også spillede en stor rolle på de to foregående singler.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af