Tessa svarer sine haters med Nicki Minaj-citat (og siger, at Nicki er verdens bedste rapper)

Tessa svarer sine haters med Nicki Minaj-citat (og siger, at Nicki er verdens bedste rapper)
Tessa. (Foto: Jesper Skoubølling)

I de første to afsnit af DR3-dokumentarserien ‘Tessas hævn’ ser vi, hvordan fortiden hele tiden er ved at indhente rapperen. Både i form af nogle ret forfærdelige hændelser, der stadig spøger, men også gennem gamle bekendte, der pludselig ville være venner igen, fordi Tessa har fået succes.

Dén situation er tydeligvis ekstremt stressende for den unge rapper, der samtidig prøver at vænne sig til den nye rolle i rampelyset. Nu har hun delt et citat på sin Instagram Story fra Nicki Minajs ‘Pills & Potions’, der måske kan tolkes som en slags reaktion på det hele.

»People’ll love you and support you when it’s beneficial / I’ma forgive, I won’t forget, but I’ma dead the issue / soon as you out a nigga’s life is when they start to miss you / they see you doin’ good, now it’s kinda hard to diss you / niggas be sick when they remember all the bad they wished you«, lyder det i citatet på Tessas Instagram

Med andre ord: Tessa tilgiver, men hun glemmer ikke. Og alle dem, der pludselig er der nu, hvor hun har succes, skal ikke regne med at komme ind i varmen, hvis ikke de var der for hende før.

Det er derudover ikke tilfældigt, at hun netop citerer Nicki Minaj. I et interview her på sitet har hun kaldt New York-rapperen for sin »rollemodel«, og i et nyt DR-videointerview (der i øvrigt handler om alle fordommene mod hende) kalder hun Nicki Minaj for verdens bedste rapper.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af