Beyoncé annoncerer nyt visuelt album: ’Black is King’ – se traileren

Beyoncé annoncerer nyt visuelt album: ’Black is King’ – se traileren
Billede fra traileren til 'Black is King'.

Da Disneys live action-version af ’The Lion King’ sidste år så dagens lys, fik den fornemt selskab af det Beyoncé-kuratede album ’The Lion King: The Gift’. Nu har Beyoncé taget projektet skridtet videre med det nyannoncerede visuelle album ’Black is King’, der ifølge en pressemeddelelse »nytænker lektierne fra ’The Lion King’ for nutidens unge konger og dronninger i deres søgen efter deres kroner«.

Det visuelle album, der får premiere på Disney+ den 31. juli, bygger således på musikken fra ’The Lion King: The Gift’ – med nye særlige gæsteoptrædener – som et memoir og en hyldest til sort historie og kultur. Dette får vi en forsmag på i den nye trailer til projektet, der introducerer den lille kongesøn og den visuelt overvældende og umiddelbart ret fantastisk smukke rejse, han står overfor. Traileren kan ses via Beyoncés hjemmeside.

»Rejserne, sorte familier gennem tiden har gennemgået, æres i en historie om en ung konges transcendente rejse gennem forræderi, kærlighed og selvidentitet,« lyder det i pressemeddelelsen. »Hans forfædre hjælper med at guide ham mod sin skæbne, og med hans fars lærdom og vejledning fra hans barndomskærlighed optjener han de dyder, det kræver for at genvinde sit hjem og trone«.

»Disse tidløse lektioner afsløres og reflekteres af sorte stemmer i dag, der nu har deres egen magt. ’Black is King’ er en bekræftelse af et højere formål med frodige visuals, der hylder sort ukuelighed og kultur«.

Disney+ kommer dog først til Danmark til efteråret, den 15. september, så vi må nok slå koldt vand i blodet herhjemme og væbne os med tålmodighed, før vi kan streame ’Black is King’ på lovlig vis.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af