Disneys streamingtjeneste kommer til Danmark til efteråret – premieredato og pris bekræftet

Disneys streamingtjeneste kommer til Danmark til efteråret – premieredato og pris bekræftet
'Star Wars'-serien 'The Mandalorian' er blandt de første satsninger på Disney+.

Efter hvad der efterhånden føles som en laaaang ventetid, er Disneys (semi)nye streamingtjeneste endelig klar til sin danske lancering. Det sker 15. september, hvor Disney+ i samme åndedræt ruller sig ud i en række andre europæiske lande.

Allerede længe inden den amerikanske premiere tilbage i november sidste år, lovede underholdningsimperiet, at abonnementsprisen på tjenesten ville ligge under Netflix’ – og det har de holdt. Herhjemme kommer Disney+ således til at koste 59 kr. om måneden, mens et årsabonnement løber op i 589 kr. (her er altså en besparelse at hente på 119 kr.).

Fra premieredagen vil danske abonnenter blandt meget andet få adgang til live-action-filmatiseringen af ‘Lady og Vagabonden’, såvel som Disney+ originalserier a la ‘Star Wars’-spinoffet ‘The Mandalorian’ fra producer og manusforfatter Jon Favreau, den metasatiriske ‘High School Musical: The Musical: The Series’ og den quirky dokumentarserie ‘The World According to Jeff Goldblum’.

Senere venter en række Marvel-spinoff-serier med diverse Avengers-(anti)helte, heriblandt ‘Loki’ med Tom Hiddleston i den titulære rolle, ‘Hawkeye’ med Jeremy Renner og ‘The Falcon and The Winter Soldier’ med Anthony Mackie og Sebastian Stan.

Lad streamingkrigen begynde.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af