Beyoncé opfordrer til handling efter mordet på George Floyd: »Stop de meningsløse menneskedrab«

Beyoncé opfordrer til handling efter mordet på George Floyd: »Stop de meningsløse menneskedrab«
Beyoncé i Ivy Park x Adidas. (Foto: Adidas)

Politimordet på George Floyd har fået USA til at koge over i kampen mod systemisk racisme. Tusinder protesterer på gaderne, mens politibetjenten, der myrder Floyd, omsider er blevet anholdt og sigtet.

Nu melder Beyoncé sig også på banen i kampen mod systemisk undertrykkelse. I et Instagram-opslag opfordrer musikeren sine følgere til at skrive under på change.org-underskriftindsamlingen, der kræver retfærdighed for mordet på George Floyd.

»Vi har brug for retfærdighed for George Floyd. […] Jeg taler ikke kun til people of colour. Hvis du er hvid, sort, brun eller alt indimellem, er jeg sikker på, at du føler håbløsheden over racismen i USA i dag. Stop de meningsløse menneskedrab. George er hele menneskehedens familie. Han er vores familie, fordi han er en med-amerikaner«, siger Beyoncé blandt andet.

Underskriftindsamlingen har i skrivende stund 6,6, millioner underskrifter. Formålet er at opfordre borgmesteren i Minneapolis, Jacob Frey, til at arrestere og fyre alle fire politibetjente, der medvirkede til mordet på George Floyd.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af