Branco hiver engelsk stjerne med på singlen ‘Ballin” – og udlodder 10.000 kroner

Branco hiver engelsk stjerne med på singlen ‘Ballin” – og udlodder 10.000 kroner

Branco kører en international stil. Hans ‘Baba Business’-album fra 2019 droppede så mange eksotiske locations, at man skulle bruge Google Maps for at forstå teksterne. Så kom ‘Euro Connection’-albummet med Gilli, hvor de to danskere rappede side om side med britiske Nafe Smallz og franske Daks.

Og nu har han altså udgivet ‘Ballin’ med den engelske stjerne Kojo Funds. Sangen er en del mere poppet og tropisk end vi er vant til det fra Branco – som om den er den dansevenlige modvægt til sidste uges benhårde ‘Get Money (Motivation Session)’.

Når nu man har sådan en international stjerne med på sin sang, skal den selvfølgelig promoveres. Så derfor har Branco også lanceret en danse-challenge via en video på sin Instagram, hvor vinderen får 10.000 kroner i kontanter.

»Det eneste du skal gøre er at slå dansen i videoen, enten her på Insta eller på TikTok«, skriver Branco blandt andet i opslaget.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af