Det første posthume Juice WRLD-album er ude nu – lyt til ‘Legends Never Die’

Det første posthume Juice WRLD-album er ude nu – lyt til ‘Legends Never Die’
Juice WRLD.

I december 2019 døde Juice WRLD af en overdosis, og blev dermed – efter XXXTentacion og Lil Peep – den tredje store stemme fra den unge emorap-scene, der mistede livet på få år. Rapperen blev kun 21 år gammel, men efterlod sig en stor mængde musik. Efter sigende op mod 2000 sange.

Nu er det første posthume album fra Juice WRLD så landet i form af ‘Legends Never Die’. Udgivelsen er på 21 sange (inklusive interludes) og gæstes af relativt få andre artister: Trippie Redd, Marshmello, Halsey, Polo G og The Kid Laroi er de eneste krediterede optrædener.

Juice WRLD nåede kun at udgive to soloalbum (samt en samarbejdsudgivelse med Future) i sin levetid: ‘Goodbye & Good Riddance’ og ‘Death Race For Love’, Men han nåede at blive en af hiphopscenens største stjerner takket være hits som ‘Lucid Dreams’ og ‘All Girls Are The Same’.

Juice WRLD nåede også at spille i Danmark hele to gange. Da vi interviewede ham efter hans Store Vega-koncert talte han blandt andet om glæden ved, at han nu ikke behøvede at arbejde på fabrikken i hjembyen Chicago, men fik lov til at rejse rundt i verdenen og spille musik.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af