Det første posthume Juice WRLD-album lander denne uge – hør singlen ‘Life’s A Mess’ med Halsey

Det første posthume Juice WRLD-album lander denne uge – hør singlen ‘Life’s A Mess’ med Halsey
Juice WRLD.

Slutningen af 2010’erne vil blive husket som en tid, hvor en ung hiphopgeneration mistede nogle af sine vigtigste nye kunstnere. Først blev XXXTentacion myrdet, så døde Lil Peep af en overdosis – og til allersidst i årtiet, i december 2019, døde Juice WRLD som følge af en overdosis.

Lige som med XXXTentacion og Lil Peep sætter Juice WRLD’s død dog ikke en stopper for, at den efterladte musik udgives. Nu på fredag lander rapperens første posthume album ‘Legends Never Die’, og singlen ‘Life’s a Mess’ med Halsey er ude nu.

Den nye sang er tredje single fra albummet efter de posthume udgivelser af ‘Righteous’ og ‘Tell Me U Luv Me’ med Trippie Redd. Albumtitlen er desuden en reference til Juice WRLD-sangen ‘Legends’, der handler om Lil Peep og XXXTentacions alt for tidlige død.

Nu er det altså tragisk nok Juice WRLD selv, der er en alt for tidligt afdød legende.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af