Juice WRLD topper de amerikanske hitlister – største posthume album siden Tupac og Notorious B.I.G.

Juice WRLD topper de amerikanske hitlister – største posthume album siden Tupac og Notorious B.I.G.
Juice WRLD. (Foto: Facebook / Juice WRLD)

Titlen på Juice WRLD’s første posthume album, ‘Legends Never Die‘, var ikke nogen overdrivelse.

Det nye album er nemlig strøget til tops på de amerikanske hitliste, efter at have solgt 470.000 kopier i sin første uge. Det skriver Billboard. Juice WRLD slår således The Weeknds ‘After Hours‘, der holdt årets rekord for flest solgte kopier inden for syv dage.

Samtidig står ‘Legends Never Die’ som den mest succesfulde posthume udgivelse siden Tupacs ‘R U Still Down’ og Notorious B.I.G.’s ‘Life After Death’, der efterhånden har over 20 år på bagen. Og det er altså foran folk som Mac Miller, Lil Peep og Avicii.

Med over 422 millioner streams på kun syv dage slår Juice WRLD også Lil Uzi Verts streaming-rekord for i år med det mesterlige ‘Eternal Atake‘.

Successen taget i betragtning kan vi vist roligt antage, at flere posthume Juice WRLD-album vil se dagens lys. Den afdøde rapper har angiveligt efterladt sig op mod 2000 uudgivede sange, mens Juice WRLD’s producer tidligere har teaset mulige samarbejder med blandt andre Frank Ocean.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af