Kanye West undskylder til Kim Kardashian: »Please, tilgiv mig«

Kanye West undskylder til Kim Kardashian: »Please, tilgiv mig«
Kanye og Kim Kardashian West (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

I sidste uge anklagede Kanye West sin kone, Kim Kardashian, for utroskab og for at prøve på at spærre ham inde. Anklagerne var en del af en større Twitter-storm fra rapperen, og der er efterfølgende blevet spekuleret i, om han er psykisk ustabil.

Kanye er som bekendt bipolær, og forleden antydede Kim Kardashian i en officiel udmelding, at hans nylige adfærd var forbundet med hans sindslidelse. Nu har Kanye tilsyneladende fortrudt sine anklager.

»Jeg vil gerne undskylde til min kone Kim for at bringe noget til offentligheden, som var en privat sag«, skriver han på Twitter. »Jeg har ikke dækket hende, som hun har dækket mig. Kim, jeg ved, at jeg sårede dig. Please, tilgiv mig. Tak for altid at være der for mig«.

Samtidig med at Kanye West tydeligvis kæmper med nogle problemer for tiden, har han lovet at udgive sit nye album ‘Donda’. Det skulle egentlig være landet i fredags. Det skete dog ikke. Men helt droppet er udgivelsen alligevel ikke – han har i hvert fald nylig tweetet et albumcover.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af