Premiere: Se hyggeholdet Iswaal holde poolparty i ‘Zero’-videoen

Premiere: Se hyggeholdet Iswaal holde poolparty i ‘Zero’-videoen
Iswaal. (Foto: Edi Cliff)

Da vi sidste efterår interviewede hiphopgruppen Iswaal i Arhus, omtalte de sig selv som et »hyggehold«, der ikke snakker så meget om stoffer og kriminalitet som andre rappere, men i stedet fokuserer på at gøre livet til en fest. Og den stil må man sige de fortsætter i ‘Zero-videoen.

Her hygges der nemlig i en pool i bedste sommerferiestil. De unge rappere ligner nogle drenge, der lige har haft sidste skoledag, og der bliver eksempelvis både spillet fodbold og danset i badesandaler.

Sangen er gruppens anden udgivelse i 2020 – tidligere i år udkom ‘Whip Whop’. Derudover har en række af gruppens medlemmer (Xabski, Papito og Young Juu) udgivet solosingler i form af henholdsvis ‘Energi’, ‘Si Si Maria’ og ‘Kender ham godt’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af