Premiere: Se hyggeholdet Iswaal holde poolparty i ‘Zero’-videoen

Premiere: Se hyggeholdet Iswaal holde poolparty i ‘Zero’-videoen
Iswaal. (Foto: Edi Cliff)

Da vi sidste efterår interviewede hiphopgruppen Iswaal i Arhus, omtalte de sig selv som et »hyggehold«, der ikke snakker så meget om stoffer og kriminalitet som andre rappere, men i stedet fokuserer på at gøre livet til en fest. Og den stil må man sige de fortsætter i ‘Zero-videoen.

Her hygges der nemlig i en pool i bedste sommerferiestil. De unge rappere ligner nogle drenge, der lige har haft sidste skoledag, og der bliver eksempelvis både spillet fodbold og danset i badesandaler.

Sangen er gruppens anden udgivelse i 2020 – tidligere i år udkom ‘Whip Whop’. Derudover har en række af gruppens medlemmer (Xabski, Papito og Young Juu) udgivet solosingler i form af henholdsvis ‘Energi’, ‘Si Si Maria’ og ‘Kender ham godt’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af