Har Gilli lige Instagram-afsløret, at han er blevet gift?

Har Gilli lige Instagram-afsløret, at han er blevet gift?
Gilli.

Det er ikke nemt at få oplysninger om Gillis privatliv. For selv om han er Danmarks nok største rapper, er han meget privat. Han giver kun meget få interviews og deler normalt heller ikke de mest personlige ting på sine sociale medier.

Men nu har han tilsyneladende meldt ud via en Instagram Story, at han skal giftes – eller måske allerede er blevet gift? På billedet står Gilli sammen med en kvinde, hvis ansigt dog er skjult af en hjerte-emoji, og så har han tilføjet teksten »wifos« (altså kone) samt en ringe-emoji.

Selv om Gilli er privat, har kærligheden selvfølgelig fyldt en del i hans musik. Især en sang som ‘Helwa’ har udtrykt et helt tydeligt ønske om at blive gift, mens ‘Kolde nætter’ var en rendyrket kærlighedssang: »Så længe mami er ved min side, har jeg hende hele livet«, lød det på den sang.

Gillis Instagram-story.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af