Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – fra K-pop til tre af Englands bedste rappere i fælles front

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – fra K-pop til tre af Englands bedste rappere i fælles front
Headie One.

OBS: Grundet de igangværende forhandlinger mellem Koda og Google er der mange nye sange, som vi her i Danmark ikke kan høre via Youtube. Derfor er ugens Top Tracks mestendels uden videoer, men du kan som altid finde dem alle i Spotify-playlisten nederst.

1. Fraads ‘Papa kommer tæt på’

Fraads’ debutalbum ‘Fraaads’ fortæller en mytisk fortælling om en fiskemand og en dragekvinde – men det brillerer især i de individuelle tracks, og her er ‘Papa kommer tæt på’ særligt stærkt skrevet. På blot tre minutter kommer vi igennem et væld af følelser, fremragende formidlet af Frederik Espersens livlige vokal.

2. Headie One feat. AJ Tracey & Stormzy ‘Ain’t It Different’

Hvis det Fred Again.-producerede beat virker bekendt, så er det fordi, det er bygget over det samme Red Hot Chili Peppers-sample som det dybt pinlige raprock-hit ‘Butterfly’ af Crazy Town. Man skal være dygtig for, at den instrumentation ikke konstant vækker minder om det tåkrummende 1999-hit – så heldigvis byder ‘Ain’t It Differen’ på tre af Englands allerskarpeste rappere i deres es.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Greta ‘Again’

Gretas funklende synthpop bliver nærmest konsekvent bedre for hver single, hun udgiver. Den tyskfødte, men dansk bosatte popkunstner er på vej med debutalbummet ‘Ardent Spring Part I & II’, hvor ‘Again’ optræder på den titulære del to.

4. BTS ‘Dynamite’

BTS’ disco-klingende ‘Dynamite’ er både energisk, charmerende og øjeblikkeligt inficerende. Det er K-Pop-gruppens første sang, der er på engelsk hele vejen igennem – og det er en fryd at lytte til fra start til slut.

5. Arlo Parks ‘Hurt’

Den engelske r’n’b-komet Arlo Parks skulle have spillet på Roskilde Festival i år, men når vi ikke kan opleve hende live, er det heldigt, at hun just har udgivet en af sin karrieres stærkeste sange hidtil.

6. Pil ‘Gulvet’

Pils luftige stemme er en fornøjelse at lytte til, og der sker noget friskt i danskerens univers, når vokalen her møder en meget fyldig produktion.

7. Lydia Loveless ‘Wringer’

‘Real’ fra 2016 markerede Lydia Loveless som en af vor tids stærkeste sangskrivere i indie-country, og 25. september udkommer efterfølgeren ‘Honey’. Hvis ‘Wringer’ er nogen indikation, er hun stadig en af de allerbedste inden for sit felt.

Dayyani.

8. Dayyani ‘Hometown’

‘Hometown’ er popmusik med slagkraft og tyngde, og rockattitude, r’n’b-fraseringer og electropop-sangskrivning mødes fornemt på denne debutsingle fra danske Isabella Dayyani, der er på vej med debut-ep’en ‘All the Things I’m Learning’.

9. Miley Cyrus ‘Midnight Sky’

Hvis Mark Ronson lærte os én ting med ‘Nothing Breaks Like a Heart’, var det, at Miley Cyrus’ country-kanaliserende fraseringer giver rigeligt med kant til discoinspireret dancepop – og ‘Midnight Sky’ er endnu et fremragende nummer i den stil.

10. Nas feat. The Firm ‘Full Circle’

Nas har netop udgivet albummet ‘King’s Disease’, og på sangen ‘Full Circle’ har han gendannet sit gamle crew, The Firm. Nas, Cormega, Foxy Brown og AZ fungerer stærkt sammen over det kølige boom bap-beat, så det føles som at blive transporteret tilbage til 1997.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af