Ude nu: Her er ugens seks vigtigste nye album

Vi guider hver fredag til de vigtigste udgivelser i musikkens verden. Denne uge er der fuld tryk på, så husk at tjekke bonuslisten i bunden ud.
Ude nu: Her er ugens seks vigtigste nye album
Nas på NorthSide, 2019. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

1. Fraads ‘Fraaads’

Fraads har i stor grad etableret sig som enere i dansk hiphop med de to ep’er ’1000 Knive’ og ’Fryys’. Nu bliver det spændende at se deres poesifyldte univers udfolde sig i albumformat på fuldlængde-debuten ’Fraaads’.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER.

2. Nas ‘King’s Disease’

’Ultra Black’ udkom i sidste uge som første single fra ‘King’s Disease’, der er lavet i samarbejde med stjerneproduceren Hit-Boy. Hiphoplegenden Nas’ 13. album har gæster som ASAP Ferg og Anderson .Paak, men mest bemærkelsesværdigt er der en genforening af den mægtige 90’er-hiphopgruppe The Firm bestående af Foxy Brown, AZ, Cormega og Nas selv. 

Hør albummet via Spotify HER.

3. Bright Eyes ‘Down in the Weeds Where the World Once Was’

Efter at have annonceret deres comeback i starten af året, har Bright Eyes med Conor Oberst i front varmet op til gruppens første album i ni år med en lille håndfuld singler. Red Hot Chili Peppers’ Flea og Jon Theodore fra Queens of the Stone Age har desuden haft fingre med i spillet.

Hør albummet via Spotify HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Troye Sivan ‘In a Dream’

Troye Sivan viser nye dystre sider på den seks numre lange ep ‘In a Dream’, der dog på ingen måde giver slip på australierens forfinede popmelodier.

Læs vores anmeldelse af ep’en HER.

Hør ep’en via Spotify HER.

Ida Laurberg.

5. Ida Laurberg ‘Phase Five’

Efter en række skarpe singler er det blevet tid til at høre poptalentet (og Soundvenue Springer) Ida Laurbergs debut-ep, hvor hun går i dybden med sorgens fem faser som følge af et breakup.

Læs vores anmeldelse af ep’en HER.

Hør albummet via Spotify HER.

6. Maya Hawke ‘Blush’

Maya Hawke er datter af Uma Thurman og Ethan Hawke, og du kender hende måske som skuespiller (hun spillede Robin i tredje sæson af ’Stranger Things’). Men nu har multitalentet også kastet sig ud i musikken. Det seneste års tid har hun udsendt en række solide singler i folkpoppens tegn, og spørgsmålet er nu, om debutalbummet ’Blush’ lever op til forventningerne.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER.

Det er en pakket uge! Hør også disse, hvis du vil være helt opdateret:
Cut Copy ‘Freeze, Melt’
The Killers ‘Imploding the Mirage’
The Lemon Twigs ‘Songs for the General Public’
Mulatto ‘Queen of da Souf’
Vic Mensa ‘V Tape’
Whistler ‘Blow Torch Social’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af