Travis Scott annoncerer ny single – ‘The Plan’ har direkte forbindelse til Nolans ‘Tenet’

Travis Scott annoncerer ny single – ‘The Plan’ har direkte forbindelse til Nolans ‘Tenet’
Travis Scott. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images.)

Travis Scott har senest været aktuel på Kanye Wests ’Wash Us in the Blood’, men på fredag lander der et nyt nummer fra Houston-rapperen – og det lader til at være noget helt særligt.

I forlængelse af et større interview med GQ har Travis Scott afsløret på Twitter, at singlen ’The Plan’ har direkte forbindelse til Christopher Nolans længe ventede og meget hemmelighedsfulde thriller, ’Tenet’. Nolan har i den sammenhæng udtalt i selvsamme GQ-interview, at Scotts stemme var »den sidste brik i et årelangt puslespil«.

Nolan fortsætter: »Hans (Scotts, red.) indsigt i den musikalske og fortællende mekanisme, Ludwig Göransson og jeg var ved at bygge, var øjeblikkelig, indsigtsfuld og dybtgående«. Nolan henviser til den svenske komponist Ludwig Göransson, som sidste år vandt en Oscar-statuette for sit musikalske arbejde på Marvel–filmen ‘Black Panther’.

Det virker dog til, at der er meget mere ny musik på vej. Scott bekræfter også, at han har arbejdet på et fællesalbum med Kid Cudi – og at de tilsyneladende allerede har en del numre klar.

»En masse. Noget brandvarmt!«, fortæller Scott, da han bliver spurgt, hvor meget de har til projektet. Travis Scott har før fortalt, at Kid Cudi er en af hans største inspirationskilder, og tidligere på året så vi dem sammen i aktion på ‘The Scotts’ som duo under samme navn.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af