Hør When Saints Go Machines intro-covernummer fra den nye DR-serie ‘Ulven kommer’

Hør When Saints Go Machines intro-covernummer fra den nye DR-serie ‘Ulven kommer’
When Saints Go Machine. (Foto: Daniel Hjorth)

I går fik DR’s nye søndagsserie ‘Ulven kommer’ premiere, og det er When Saints Go Machine, der sammen med komponist Christian Balvig har stået for hele soundtracket – inklusive intronummeret ‘Kom nu’, hvis tekst måske fik visse klokker til at ringe oppe i dit hoved.

Sangen er nemlig et slags cover eller fortolkning af det udødelige danske pophit ‘Mine øjne de skal se’ skrevet af Anne Linnet og sunget af Lis Sørensen.

Rent musikalsk er der ikke mange lighedspunkter, men selve teksten er mestendels nuppet fra sangen fra 1989. Anne Linnet har personligt givet sin tilladelse til brugen efter at have hørt When Saints Go Machines og Christian Balvigs udgave.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tv-seriens instruktør, Pernille Fischer Christensen, har fra start tænkt musikken ind i historiefortællingen, og al musik i ‘Ulven kommer’ er produceret specifikt til serien.

»Balvig og When Saints Go Machine er frygtløse og inderlige musikskabere, som jeg har haft glæden af et dybt inspirerende samarbejde med på serien. Jeg oplever dem som mangefacetterede og talentfulde kunstnere, der både nyder godt af at være gudsbenådet gennemmusikalsk og komme let til meget«, udtaler Fischer Christensen i en pressemeddelelse.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af