Kidd stønner ‘Uh’ på ny single

Kidd stønner ‘Uh’ på ny single
Kidd.

Tilbage i Cheff-hypens storhedstid var en af Kidds signatursange ‘Uhh det er så svært at være så god’. Nu, i 2020, har rapperen skåret en del af ordene fra. Hans nye single hedder nemlig helt enkelt ‘Uh’, og dét ord leveres gang på gang i omkvædet med et klassisk Kidd-støn.

Den nye single kommer lige i rette tid: To weekender senere i oktober spiller rapperen hele otte koncerter i Store Vega. Grundet corona-restriktioner er hans to annoncerede koncerter nemlig hver blevet forvandlet til fire siddende koncerter med plads til 450 gæster.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det, at Kidd sælger så mange billetter, viser, at interessen for ham altså stadig i høj grad er der. Og ‘Uh’ er faktisk en af de mere interessante sange fra kunstneren i nyere tid.

Singlen er nemlig knap så opsat på at jagte endnu et dansehit. I stedet læner Kidd sig ind i sin stemmes karakteristisk skingre side og skaber en ret så syret, dvælende kærlighedssang.

Kidd selv har derudover sendt en længere hilsen ud sammen med sangen på Instagram, hvor han blandt andet skriver, at han »faldt i hullet igen« inden udgivelsen, og følte sig usikker omkring musikken. »Man ender med at tvivle på sig selv«, skriver han.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

Lad mig lige lade jer forstå, at det ikke er en gimmick eller et forsøg på at få tingene til at virke mere spændene end livet er. Hvis bare I havde oplevet de sidste 48 timer med mig. Jeg har konstant prøvet at indhente sekunderne og det er først for en time siden lykkedes føler jeg . Vega koncerterne og alle de detaljer der følger med kan jeg nu nærmest sige er i hus. Der er lidt bluff, men resten finder jeg ud af i tide. Til mine boungiornos fra Århus kan jeg nu fortælle, at det lige er kommet i hus at jeg kan spille 3 koncerter på train d. 24 oktober. Ja 11 koncerter på 8 dage. Jeg glæder mig ægte og har sommerfugle i maven, er virkelig selvsikker og ikke en eneste af koncerterne bliver ens. Bølgerne går højt og det har været en ægte Rock’n’buongiorno dag som jeg elsker og har drømt om. Og det var usikkert men jeg kan i sidste sekund bekræfte at der kommer en single ud i nat kl. 00 – det må du gerne fortælle videre. ‘Bare dans’ kom ud og så gik der en sommer. Jeg faldt i hullet igen som jeg fortalte i mit første post at jeg ikke ville mere. “Nicho udgiv det der rave nummer det virker bedst nu “….. “nej udgiv det der nummer det kommer til at streame meget “.. .. “nej det der nummer er bedre til live” … “ det der nummer viser hvor du er nu “ osv osv osv osv . Man ender med at tvivle på sig selv. Jeg udgiver ikke hele pladen før koncerten, fordi den ikke er som jeg vil have den, men jeg spiller masser af det til koncerterne. Men nu udgiver jeg noget kl.00 hvor jeg har presset mig selv og udleveret mig selv. Det er alt andet end det nogen vil have eller regnede med. Jeg er meget stolt af det . Vi ses næste uge ☯️ Tak og kærlighed til alle jer der gider at arbejde med mig, det er Kiddlife for altid åbenbart .

A post shared by kiddcph (@kiddcph) on

Derudover afslører rapperen også – desværre – at der ikke kommer noget album sådan lige foreløbig. »Jeg udgiver ikke hele pladen før koncerten, fordi den ikke er, som jeg vil have den, men jeg spiller masser af det til koncerterne«, skriver Kidd.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af