Top Tracks: Hør ugens otte bedste nye sange – inklusive et pænt makabert Eminem-cover

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens otte bedste nye sange – inklusive et pænt makabert Eminem-cover
Lingua Ignota.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Sulka & Tue Track ‘Babushka’

Sulka og Tue Track imponerede tidligere i år, da de i fællesskab kreerede førstnævntes fornemme debutalbum ‘Epoker’. Nu er duoen tilbage med endnu et nummer, der ganske overvældende præsenterer et cello-beat, der kanaliserer instrumentationen til ‘No Diggity’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Serena Isioma feat. Saint Lewis ‘King’

Den amerikanske indie-kunstner Serena Isioma er et af de mest spændende nye talenter for tiden, og det cementeres her med Saint Lewis-samarbejdet ‘King’. Det er et intenst, til tider ligefrem hektisk track, hvor Isioma lyder klar til at konfrontere alt, der måtte komme i vejen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Future Islands ‘Born in a War’

Synthpopgruppen Future Islands har netop udgivet deres sjette album, ‘As Long as You Are’, og et par dage før dette gav de os endnu en forsmag i form af det dramatiske ‘Born in a War’. Her kommer Sam Herrings vokal smukt til udtryk, mens hele lydbilledet er virkelig velorkestreret.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Henriette Sennenvaldt ‘New Skill’

Henriette Sennenvaldt er bedst kendt som forsanger i Under Byen, og efter alt at dømme vil hendes solokarriere fortsætte i samme artistisk skelsættende retning. Hendes første solosingle lover i hvert fald godt med sit diskrete, men potente drama. Hun udgiver albummet ‘Something Wonderful’ den 13. november.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Lingua Ignota ‘Kim’

‘Kim’ er et af de mest hårrejsende, drabelige tracks i Eminems karriere, men du har med garanti aldrig hørt det i en så makaber udgave, som darkwave-kunstneren Lingua Ignota serverer her. Den Roskilde-aktuelle kunstner fortsætter dermed temaet om misbrug og vold, der prægede hendes fremragende 2019-album ‘Caligula’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Blackpink ‘Lovesick Girls’

For en uge siden udgav K-pop-fænomenet Blackpink deres debutalbum ‘The Album’, og herfra er det 00’er-housede David Guetta-samarbejde ‘Lovesick Girls’ et klart højdepunkt. Det er lige akkurat så cheesy, og præsenteret med nok glimt i øjet til, at det bliver totalt uimodståeligt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Channel Tres ‘Skate Depot’

Channel Tres fortsætter med at være hiphouse-genrens absolut stærkest skinnende stjerne. Det gør han klart med ‘Skate Depot’, førstesinglen fra et corona-tematiseret mixtape ved navn ‘I Can’t Go Outside’, der efter sigende bliver hans hidtil mest personlige værk.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Ganger ‘Pumper Mama’

Vi havde også et nummer fra Gangers albumtoer ‘Tro’ med på sidste uges Top Tracks, men det er simpelthen et så stærkt album, at vi lige blev nødt til at snuppe en mere. ‘Pumper Mama’ er et af de mest sårbare numre på albummet, der med blid melankoli vugger afsted.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af