Tory Lanez får polititilhold – må ikke komme i nærheden af Megan Thee Stallion

Tory Lanez får polititilhold – må ikke komme i nærheden af Megan Thee Stallion
Tory Lanez.

Megan Thee Stallion hævdede for et par måneder siden, at Tory Lanez skød hende i foden i forbindelse med den besynderlige skudepisode, der fandt sted i sommers. Den canadiske rapper er nu officielt sigtet af myndighederne og kan stå til over 20 års fængsel, hvis han kendes skyldig.

Lanez skulle have været fremstillet i retten tirsdag, men dét blev udskudt, rapporterer blandt andre Variety og TMZ.

Den officielle høring er udskudt til 18. november, men tirsdag udstedte dommeren dog et polititilhold, der forbyder Lanez at kontakte Megan Thee Stallion. Han skal samtidig holde en afstand på 100 yards (omkring 100 meter) til hende og overgive sine våben til myndighederne.

Tory Lanez deltog i retsmødet via telefon. Med udgivelsen af det kontroversielle album ‘Daystar’ og de seneste udtalelser fastholder rapperen sin uskyld.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af