Vi kalder Post Malones nye look for skotsk countrypunk

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Awardshows er (heller) ikke lige så sjove i en coronainficeret verden, men Post Malone gjorde i hvert fald sit til, at nattens Billboard Music Awards skulle få sit moment. Ud over at han selvfølgelig løb med hele ni statuetter, så tog han imod dem i et af sine bedste looks til dato.

Vi har altid været ret glade for Post Malones lyst til skubbe til forventningerne og udfordre alverdens kasser, når han klæder sig på – ligesom han ofte gør med sin musik.

Det seneste års tid har det primært resulteret i nogle vilde jakkesæt, der har fået en countryoverhaling i form af cowboystøvler og -hat og et bæltespænde af den slags, enhver rodeorytter ville misunde.

I nat gik han dog i en lidt anden retning, som vi altså har valgt at kalde ‘skotsk countrypunk’, men som mest af alt bare var punk – som i lidt vild og ligeglad.

Post Malone indtog nemlig den amputerede prisuddeling helt i sort og med mange elementer sat sammen til et stærkt hele. Der var lidt prep fra den højhalsede sweater og læderskoene, mens læderjakken holdt fast i countryinspirationen med de lange frynser.

Det skotske er måske lidt søgt, da det var tiltænkt kilten, selvom nogle seriøst kilttyper måske vil argumentere, at det mere er en nederdel på grund af længden. Sammen med de knælange strømper får vi dog stadig lidt kiltassociationer.

Og selvom billederne ikke viser det så godt, så satte han punkprik over i’et med to hængelåse i ørerne – og sin frisure, selvfølgelig (BBC har fanget det).

Med looket skriver Post Malone sig også ind i rækken af mandlige musikere, der har slået et slag for kjoler til mænd. Tidligere har vi blandt andre set Young Thug og Jaden Smith gøre det samme.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af