Afdøde Nipsey Hussle havde planer om at lave en Nas-dokumentar

Afdøde Nipsey Hussle havde planer om at lave en Nas-dokumentar
Nas på NorthSide i 2019. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

I anledning af Nipsey Hussles fødselsdag i sommers, hvor den afdøde rapper kunne være fyldt 35 år, postede hiphop-kollega Nas et billede af de to rappere med teksten: »Vi havde planer, min bror«. Nu ved vi omsider, hvilke planer, han talte om.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I et nyt interview med NME bliver raplegenden med det borgerlige navn Nasir Jones således spurgt ind til netop dette Instagram-opslag. Her kunne han fortælle, at han havde givet Nipsey Hussle, som blev skudt og døde sidste år, lov til at lave en dokumentar om albummet ‘I Am…’, der inden sin udgivelse blev påvirket meget af, at størstedelen af de originale sange blev leaket.

»Det havde mest at gøre med forretning og investering. En ting, som han gerne ville tale med mig om, var at lave en dokumentar om ‘I Am…’. Da det blev bootlegget, havde jeg ikke engang lyst til at høre det igen. Jeg ville ikke høre de sange igen. Jeg var bare ked af det, ikke?«, fortæller Nas i interviewet.

»Nipsey var meget seriøs omkring at lave en dokumentar om det, og han arbejdede på den. Han kom ikke så langt, at han var begyndt at indsamle optagelser, men jeg gav ham min velsignelse til at gøre det«.

Nas var senest aktuel med albummet ‘King’s Disease’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af