Halsey anklager Grammy Awards for korruption: »Det handler om at kende de rigtige personer«

Halsey anklager Grammy Awards for korruption: »Det handler om at kende de rigtige personer«
Halsey.

Siden årets Grammy-nomineringer blev offentliggjort i sidste uge, har en række fremtrædende artister trådt frem for at kritisere den amerikanske musikindustris svar på Oscars. En meget vred The Weeknd, der ikke fik en eneste nominering for ‘After Hours’-albummet, har for eksempel kaldt Grammy-Akademiet for korrupt.

Nu udtaler Halsey, som heller ikke er blevet nomineret til prisshowet for sit album ‘Manic’, sig ligeledes om korruption i Akademiet – med lidt flere ord og eksempler end sin mandlige kollega, som også bliver nævnt.

»Jeg har tænkt over det og ville gerne vælge mine ord med varsomhed, for en masse mennesker har rakt ud til mig med sympati og undskyldninger siden Grammy-nomineringerne«, skrev popsangeren i går i en nu udløbet Instagram-story, som siden er blevet gengivet af blandt andre Stereogum.

»Grammys er en uklar proces. Det handler ofte om private behind the scenes-optrædener, at kende de rigtige personer, at føre kampagne i det skjulte med de rigtige håndtryk og ‘bestikkelser’, der kan være lige præcis så kryptiske, at de går som ‘ikke bestikkelser’. Og hvis du kommer så langt, handler det om at forpligte sig til eksklusive tv-optrædener og at sørge for at hjælpe Akademiet med at tjene deres millioner i reklameindtægter på aftenen for showet«, fortsætter Halsey.

»Måske gør det nogle gange (!!!), men det handler ikke altid om musikken eller kvalitet eller kultur. Jeg ville bare gerne lettet hjertet om det. The Weeknd fortjener bedre, og det gjorde Manic også. Måske er det upassende af mig at sige sådan, men det kan jeg ikke bekymre mig om længere. Mens jeg er BEGEJSTRET over mine talenfulde venner, som blev anerkendt i år, håber jeg, at der kommer mere gennemsigtighed eller reformer. Men jeg er sikker på, at dette opslag alligevel vil blackliste mig«.

Chefen for Grammy Awards har tidligere udtalt sig om kritik fra The Weeknd og Justin Bieber. Showet løber af stablen 31. januar med Trevor Noah som vært.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af