Blue Ivy Carter modtager forsinket Grammy-nominering – ugevis efter alle andre

Blue Ivy Carter modtager forsinket Grammy-nominering – ugevis efter alle andre
Blue Ivy Carter i musikvideoen til 'Brown Skin Girl'.

Blue Ivy Carter har modtaget sin første Grammy-nominering i en alder af blot otte år.

Ugevis efter, at alle andre nomineringer blev annonceret, er Beyoncé og Jay-Z’ datter blevet tilføjet til morens bedste musikvideo-nominering for ‘Brown Skin Girl‘. Blue Ivy Carter både synger og medvirker i musikvideoen, hvor hun også er krediteret som artist. Men hun var altså ikke at finde på listen over nominerede i første omgang.

Noget tyder altså på, at hendes mor og far har ringet rundt for at få rettet op på fejlen. I samme ombæring er den nigerianske sanger WizKiD, der har en prominent feature på sangen og i musikvideoen, også blevet tilføjet til nomineringen.

Hvis musikvideoen vinder, bliver Blue Ivy Carter den næstyngste nogensinde til at vinde en Grammy. Den nuværende rekordindehaver, Leah Peasall, var otte år gammel, da soundtracket til Coen-brødrenes komedie ‘O Brother, Where Art Thou?’ vandt prisen for årets album i 2002.

Blue Ivy Carter bliver ni år 24 dage inden Grammy-uddelingen i 2021. Og selvom hun har fået en tidlig start på sin Grammy-karriere, er der fortsat lang vej op til mor og far: Beyoncé har vundet 24 statuetter, mens Jay-Z er lige i hælene med 22 statuetter.

Grammy-uddelingen løber af stablen 31. januar 2021.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af