Coronaramt Jeremih udskrevet efter flere uger på hospitalet: »Jeg er overvældet af taknemmelighed«

Coronaramt Jeremih udskrevet efter flere uger på hospitalet: »Jeg er overvældet af taknemmelighed«
Jeremih. (Foto: Bennett Raglin/Getty Images)

I sidste måned kom det frem, at Jeremih var hospitalsindlagt med covid-19 og lå i respirator. Det fik blandt andre 50 Cent og Chance the Rapper til at opfordre alle deres fans til at bede for den 33-årige r’n’b-sangers ve og vel.

Nu, tre uger senere, er Jeremih blevet udskrevet fra hospitalet, og for første gang udtaler han sig om det livstruende forløb:

»Først og fremmest vil jeg gerne takke Gud og det utrolige hold af læger og sygeplejersker på Northwestern Memorial Hospital for at redde mit liv. Jeg vil for evigt være taknemmelig«, siger Jeremih til TMZ.

»Jeg vil også gerne takke min familie og venner for alle deres bønner og ønsker om godt helbred. Jeg er overvældet af taknemmelighed. Særligt tak til Chance the Rapper, 50 Cent og Diddy for deres kærlighed og støtte«, fortsætter han.

»Jeg vil gerne takke alle mine fans og folk fra hele verden, som bad for mig. Jeg bliver stærkere hver dag og ser frem til at tilbringe tid med mine sønner«.

Jeremih, der brød igennem i 2009 med singlen ‘Birthday Sex’, var senest albumaktuel i 2018 med Ty Dolla $ign-samarbejdet ‘‘MihTy’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af