Playboi Carti og Iggy Azalea klinker skårene efter stort juleskænderi… sådan da

Playboi Carti og Iggy Azalea klinker skårene efter stort juleskænderi… sådan da
Iggy Azalea ved Billboard Music Awards 2015. (Foto: Jason Merritt/Getty Images)

Efter en dramatisk jul, hvor Iggy Azalea kritiserede sin ekskæreste Playboi Carti for utroskab, at være en dårlig forælder og lade sin søn i stikken juleaften, lader de to rappere, der har en ni måneder gammel søn sammen, til at have genfundet julefreden.

Iggy Azalea har siden skrevet, at hun har udredt trådene med Playboi Carti, som er vendt hjem til deres søn igen. Hun har desuden slettet sin oprindelige Tweet-tirade, der anklagede Playboi Carti for at efterlade sin søn i stikken over julen og i stedet fejre sin albumrelease med den kvinde, han var Azalea utro med.

»Jeg har snakket med min baby daddy og lige så fucked op, som det her lort har været, så var det for det bedste, for nu er skårene klinket til fordel for min søn«, skrev Azalea for et par dage siden.

»Det var alt, hvad jeg ønskede. Jeg hader at se den dårlige side af mig komme frem, for jeg er virkelig bare en babyengel«, afslutter hun.

Parret har siden delt en række videoer af Playboi Carti, der er sammen med deres søn. Carti har dog ikke selv kommenteret kontroversen direkte, men i stedet fokuseret på promoveringen af hans nye album, ‘Whole Lotta Red’.

Flere af Iggy Azaleas fans har været bange for om tilgivelsen betød, at hun nu ville finde sammen med Playboi Carti igen og risikere at blive ladt i stikken på ny. Til det svarer hun iskoldt:

»Girl, jeg sagde, at han er blevet stillet til ansvar, og at vi giver ham en chance for at gøre det rette for hans søn. Ikke en chance for at gøre det rette for mig. Der er ikke nogen, der tager hinanden tilbage. Vi er færdige. Forever. Ever. Everrrr. Never everrr. Again. No. Nope. Fuck nej«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af