10 nye rappere, du skal holde skarpt øje med i 2021

Drill-bølgen bliver kun større, UK-scenen blomstrer, og en række kvindelige kunstnere vinder frem: Her er rapperne, du skal holde øje med i det nye år.
10 nye rappere, du skal holde skarpt øje med i 2021
Flo Milli.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Fivio Foreign 

Nu hvor Pop Smoke er død, hviler håbene for New Yorks drill-scene hos Fivio Foreign. Og han har tydeligvis talentet til at overtage tronen – selv om han rapper helt anderledes end Pop Smoke.

For hvor sidstnævnte havde en grov, bombastisk stemmeføring, der matchede de tunge drill-beats, har Fivio Foreign en helt anden taktik. Han kaster sig nemlig ind i beatet på en næsten kaotisk måde. Der er masser af ad-libs og også nærmest Cam’ron-agtigt lange pauser i hans flow.

Den unikke stil gør, at man føler, man er lige der i krydsilden med ham, når han rapper linjer som de her fra ‘Trust’: »Gunfights in the hall! Bullets going through the walls!«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. 42 Dugg 

De tre mest spillede sange på Spotify med 42 Dugg er alle numre, hvor han er gæsteartist. Og det giver på en måde vildt god mening, for den unge Detroit-rapper har den der helt særlige evne til at dukke op på en sang og stjæle den fuldstændig.

Som på det fantastiske Lil Baby-hit ’We Paid’, der nærmest mere føles som en 42 Dugg-sang, fordi hans nasale, nølende vokal er sangens bærende element. Men vi spår nu alligevel, at der gode chancer for at se en række solosange af 42 Dugg, hvis man tjekker Spotify igen om et års tid.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Dutchavelli

Dutchavelli har, ligesom den afdøde New York-rapper Pop Smoke, en stemme, der er skabt til drill. Sådan en rungende, rå vokal, der lyder som om, stemmebåndene har absorberet asfalten omkring ham. Og det har gjort ham til UK-scenens største nye stjerneskud.

I 2020 har han således gæstet kæmpehittet ’I Dunno’, udgivet det fantastiske drill-nummer ’Only If You Knew’ samt udsendt debutalbummet ’Dutch From The 5th’. Det føles som om, 2021 kan blive endnu større for det britiske stortalent, der i øvrigt er bror til rapperen Stefflon Don.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Flo Milli 

Hele Flo Millis arrogante og overlegne attitude stråler ud af hendes albumtitel: ’Ho, Why Is You Here?’. Det er dén zero fucks-givende energi, der er essensen af hendes musik.

For den her unge rapper laver musik til lige præcis der, hvor du træder ind til festen med sublim selvtillid, fordi du ved, du har den. »Dick’s up when I step up in the party«, som hun siger på TikTok-hittet ’In The Party’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Pa Salieu 

Den unge UK-rapper lyder altid som om, han lige er braset ind af døren. Som om han netop er væltet ind på beatet og har alle øjne på sig. Dén kvalitet er ikke den værste at have som rapper, og Pa Salieu bliver da også af mange set som en fremtidig stjerne i England.

For ud over sin energiske tilstedeværelse er han også god til melodiske og catchy flows, der minder en del om J Hus. Forhåbentlig kan han gå i dennes fodspor og tage det helt store spring i år.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Armani Caesar

På et eller andet tidspunkt i midten af 90’erne må urene været gået i stå hjemme hos medlemmerne af Griselda-crewet. For kollektivet laver nemlig benhård, støvet boom bap, som man kender det fra Wu-Tang Clan og Mobb Deep.

Crew-medlemmer som Benny the Butcher, Westside Gunn og Conway the Machine har allerede haft en del succes, men Griseldas mest lovende nye medlem er Armani Caesar, der kombinerer de klassiske flows med en god portion karisma og attitude – lidt a la Nicki Minaj faktisk. Armani Caesar lyder om nogen som den, der kan bringe lyden af 1996 ind i 2021.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Bad Boy Chiller Crew 

Vi vidste ikke, at vi havde brug for en bassline-revival tilsat maskinegeværs-rap, men nu, hvor vi har hørt det, kan vi slet ikke få nok. Bad Boy Chiller Crew er simpelthen noget af det mest medrivende og originale, der er sket i hiphopverdenen i lang tid.

Man ved ikke, om man skal bryde ud i spontan stepdans eller stikke nærmeste person en flad, når man hører det her. Det er gal musik, og vi kan slet ikke vente til, at man igen kan få lov til at tage ud og danse, så vi kan fyre op for sange som ’450’ og ’Needed You’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Mulatto

Æraen, hvor nogle af en eller anden grund følte, at der kun var plads til én stor kvindelig rapper af gangen, er heldigvis fortid. Det blev for alvor bevist i 2020, hvor vi fik ‘WAP’ af stjernerne Cardi B og Megan Thee Stallion. Og muligvis skal den næste store kvindelige hiphopkunstner også findes i ‘WAP’-videoen – nemlig Mulatto, der har en kort gæsteoptræden.

Hun har hittet med den klubbede ‘Bitch From Da Souf’ og endda lavet et remake af en Gucci Mane-klassiker sammen med Gucci Mane (‘Muwop’)! Senest har hun demonstreret sin lyriske side på ‘Spend It’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Drakeo the Ruler 

Det er simpelthen ikke muligt at stoppe Drakeo the Ruler. Selv hvis man låser ham inde, formår vestkystrapperen at udgive musik. Som i 2020, hvor han indspillede hele ‘Thank You For Using GRL’ over en fængselstelefon.

Siden er han blevet løsladt og udgiver nu nærmest en sang om ugen. Dén slags dedikation kan man simpelthen kun anerkende.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Asian Doll

Asian Doll er over det hele for tiden. Hun har været kærester med rapperen King Von, der blev dræbt i 2020, truet med at tæske JT fra City Girls på Twitter samt været bedste venner med Megan Thee Stallion – indtil de to også blev uvenner.

Men frem for alt har Asian Doll faktisk vist sig at være en virkelig stærk rapper. Hendes 2020-album ‘Doll SZN Reloaded’ bød på både benhård drill og festsange, der nærmest mest lød som slåskampsmusik. Senest har hun vist sine tekniske evner på King Von-hyldesten ‘Nunnadat Shit’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af