Flere end 15 kvinder står frem: T.I. anklaget for sex trafficking, voldtægt og meget mere

Flere end 15 kvinder står frem: T.I. anklaget for sex trafficking, voldtægt og meget mere
T.I.

Tidligere på ugen anklagede Atlanta-entrepreneuren Sabrina Peterson rapperen T.I. for at have truet hende med en pistol til hendes ansigt, mens hendes børn så på. Peterson, der er en tidligere ven af T.I. og hans familie, erklærerede, at hun ikke ville politianmelde rapperen for optrinnet, men at hun ville have sin sandhed på bordet – blandt andet for at påvirke Atlantas borgmester, Keisha Lance Bottoms, til at stoppe med at bruge T.I. som en rollemodel for lokalsamfundet.

Petersons historie affødte en mindre lavine af anklager mod T.I. og hans kone, sangeren Tameka ’Tiny’ Cottle Harris. Flere end 15 kvinder vejede via Instagram ind med deres personlige traumatiske oplevelser med T.I. og Tiny – involverende blandt andet ulovlig sex-handel af kvinder og mindreårige, voldtægt og overgreb samt narkotisk bedøvelse af ofrene.

En anonym kvinde beretter, at hun i 2016 blev inviteret op i T.I. og Tinys hotelsuite sammen med en række andre kvinder, hvor der blev uddelt kokain og MDMA, og hendes telefon blev konfiskeret. Hun skriver blandt andet: »Jeg så ham (T.I., red.) trække piger frem og tilbage fra soveværelset, til badeværelset, til stuen. En pige græd, fordi hun gerne ville gå, men de nægtede at give hende hendes telefon for at ringe til en Uber«.

Samme kilde fortæller endvidere, at hun så T.I. bede vagter om at »samle en bitch op«, der var helt bedøvet af stoffer – »næsten bevidstløs« med en puls, der knapt kunne mærkes. Kilden beskriver T.I. som »et fuldkomment monster, der bruger penge og magt til at manipulere og Tiny som sit hemmelige våben«.

Sabrina Peterson fortæller via Instagram, at hun lige nu er i færd med at lave anonyme interviews alle ofrene for T.I. og Tinys overgreb. »Vi interviewer kun rigtige ofre, vi leder ikke efter bagvaskelse, vi leder efter facts,« skriver hun.

Via Sabrina Petersons Instagram-stories kan man se nogle af historierne, ofrene har delt. En del af historierne er desuden blevet foreviget af blandt andre HotNewHiphop.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af